Activiteitencommissie

Op verzoek van en in overleg met het team organiseert de activiteitencommissie diverse activiteiten voor de kinderen. Vaak staan deze activiteiten in het teken van een feest zoals Sinterklaas of Pasen, maar er worden ook regelmatig andere activiteiten georganiseerd. De activiteitencommissie werkt nauw samen met de ouderraad en het team.

De sportcommissie

De kinderen van de Brandsmaschool doen al een aantal jaren mee aan een aantal buitenschoolse sportactiviteiten zoals het jaarlijkse schoolvoetbal. Wat de Avondvierdaagse betreft is het enthousiasme op onze school nog groter; we liepen al meer dan 70 keer mee, een record in Naarden-Bussum!!
Samen sporten betekent met elkaar sportiviteit beleven en plezier maken. Maar ook binnen de school levert dit vaak een positieve bijdrage aan het sociale proces. Passende begeleiding van ouders tijdens de evenementen (en bij het trainen) en speelt hierbij een belangrijke rol. Kinderen krijgen zo de gelegenheid elkaar in een andere omgeving en op een andere manier te leren kennen en waarderen.